dinsdag 25 augustus 2015

MARKETING

E-MAIL MARKETING

Succesvolle Email Marketing Email 

Dit is het ENIGE Nederlandstalige stuk tekst die uniek is geschreven en dat aan de hand van een Nieuwe truc die we hebben gevonden online . 

De boodschap die ook jij niet aan iedereen moet  geven. YMLP's  webtool is uniek en nog niet bekend doordat dit voor lange tijd geheim moest blijven voor de online wereld. Waarom?   (gratis tot 1000 mails per maand versturen aan jou doelgroep.) Ik heb net met collega's overlegt dit toch te plaatsen met de mogelijkheid voor gebruik van dit unicum.

Nu volledig uitgelegd,.  uitleg om Marketing leuk te maken en duurzaam. Ik ga je uitleggen wat jij moet doen om marketing naar een nieuw niveau te tillen.

 Nog beter krijg je van mij gratis antwoorden op het toepassen van veelzijdige Marketing.
Doel hierachter is kennis delen voor scholieren en studenten, of als je zelfstandig wilt worden.

Hoe je jou MARKETING verder doorgeven kan in jou bedrijf en kan toepassen in websites en pr werkzaam heden..
< img scr :E- Mail Marketing".jpg" alt"E- Mail Marketing">
Selecteer de afbeelding hierbovenE-mail Marketing is een bekende manier i.p.v. de oude reclame folders die wij ooit verstuurden. Ik ben in geheel over gestapt. En  op hoe je effectief aan email marketing doet en email nieuwsbrieven maakt. Heeft nog al wat voeten in de aarde gehad op het begin. Eerst zijn wij begonnen met een website en verstuurden wij per adres die we hadden gekregen van relaties een stap voor stap proces waarin ik alleen al een halve dag kwijt was voor het invoeren van de adressen.    
  Specifiek groeien in dit onderdeel en waarom dit een winstgevende tak is waarin je bij moet blijven selecteer de  >> afbeelding E- mail Marketing<<

Geen opmerkingen:

Een reactie posten