maandag 24 augustus 2015

GEZONDHEID

De dunne, slanke, en stereo type beelden die de meeste mensen hebben door media en tal van andere bronnen zijn totaal fout doorgevoerd. En  ten koste van de reguliere bewoner van deze aardbol.  HULP BIJ GEZOND LEVEN is hier te vinden. Neem de tijd.


Helpt jongere mensen met een hulp vraag



Gezondheid door gezond eten.
De gemiddelde persoon is niet zo dun en heeft geen top maten zoals men doet voorkomen.!! Dat is per persoon anders en vrouwen willen geen iele mannen , en mannen geen iele vrouwen

Onthoudt dit goed. 
<img src="P1110851.jpg" alt="In de wolken van eten">
In de wolken van eten?

Tegenwoordig beginnen aandacht punten al vroeg op te vallen, maar net als de afbeelding  die van een andere bedrijf  aandachtspunt de problemen zo goed mogelijk proberen te tackelen door kennis over de herkenningspunten zijn belangrijk.


Kennis en goed opletten en het bespreekbaar maken van alle levensvragen belangrijk bij opvoeding en besturing.

  De mogelijkheden die wij allemaal wel kennen uit reclame en bv. films en muziek clips. Gaan tegelijk ook gepaard met veel pijn en verdriet voor de meeste vrouwen en tegenwoordig ook veel mannen. Alle leeftijden zijn vatbaar.Voor stereo beelden!!

Maak eten leuk, interessant en leer om door te geven wat jij geleerd hebt.

Let op de kleintjes is verder ontwikkeld en aangepast voor verschillende doelgroepen, zodat er nu een aantal varianten bestaan, Vraag hulp maar nog beter bereidt jou nu voor. Leuk en leerzaam actief deelnemen aan voedingsleer.


Stereo beeld vorming zegt al het meeste over deze vorm van diep doorgevoerde reclame en verkoop trucjes. 

Daarom vraag ik jou ook direct jou gezonde verstand te gebruiken en tegen jezelf te zeggen dat dit slecht voor enkele mensen is weg gelegd. LEG HET WEG , PAK HET IN EN STOP DIT BEELD SYMBOLISCH IN DE KELDER ACHTER EEN MASSIEF METALEN SLOT. OM NOOIT MEER TERUG TE KEREN DAAR HEEN.

Realistisch gezond leven is de basis van afvallen en alle verdere aanpak methodes.


De vele na jagers van dit beeld komen nog steeds van een hele koude kermis thuis. ENKELE een selecte hoeveelheid heeft dat model lichaam van de tv of reclame.

EETSTOORNIS, Families die uiteen vallen , en vele vele andere ernstige gevolgen van een opgelegde moeilijk te genezen afhankelijkheid van onmogelijke .

Eten en gezond eten dat is de manier met een beetje hulp lees snel hoe? 

dan val je af, hoe werkt dat .?
Samen met  bewegen

"Ik zal het je allemaal uitleggen":  

Afvallen met een groene kleur.
 of andere 1e lekkernij Groene smoothies?

Wat zijn dat, hoe werkt dat dan?

Kennis pagina's kies jou gewenste onderwerp.

  Het Gezonde Groene Smoothie Recepten Boek met tijdelijk het Fysieke boek GRATIS!!*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten