woensdag 26 augustus 2015

MARKETING

Hoe werken sociale media. Ik wil dit graag uitleggen. En door samen te kijken naar de betekenis is het toepassen van onderdelen voor jou en voor mij makkelijker.

 En welke social media moet ik gebruiken? Ik ga jou duidelijk vertellen via dit stuk wat het is , waar het social media voor dient en waarom wij  zo gek op sociale media  zijn. 

Direct starten met de basis die elke hoog genoteerde website of webshop heeft doorlopen.
De sleur doo breken en nu eens echt juiste keuzes maken en nu eens niet terleurgesteld zijn in de cijfers?


De Social Media Video Businessbox is een digitale box boordevol video's over social media. Handleidingen, Uitlegvideo's en Presentaties, ik wil beginnen met lezen wat dit mij nu oplevert.
Hier ga je naar de beste kennis box.
 
DIT IS GOED VOOR JOU OM TE WETEN.
S. M. of  Social Media zijn platform omgevingen die online reality communicatie kunnen opzetten tussen 2 of meer personen. Inter actie tussen personen om zakelijk of privé delen van meningen of feiten in beeld , geschrift, of geluid, of data vorm dan ook behalve fysiek contact op echte basis is vervangen door dit medium.

Social media : Twitter, Facebook, etc etc . zijn enkele voorbeelden.
Maar ook dating en forums over auto's, darten , vissen, en jou sport.
Ook jij kan een eigen onderwerp starten.

<img src="socialmedia.jpg" alt"socialmedia kun je leren gebruiken">
 

Een select aantal onderdelen die hierboven op volgorde staan. Die hebben jij en ik om te kiezen voor social media om te gebruiken voor de website of onderneming die jij hebt. Passen en controleren door de klanten die jou branche gebruiken te vragen om een feed - back te vragen of schriftelijk of op jou site werkt ook goed.

 
TIP: >>> Waar gaat jou voorkeur naar uit? 
WElke doelgroep past bij welke media ?

                         Zoek dat uit door een onderzoek of enquête te houden.
 
Social media zijn namen voor alle internet-toepassingen die zorg dragen voor een omgeving online , dit om te delen en dat kan in diverse vormen via data die verstuurd worden. En dat zijn eigenlijk allemaal in  cijfers.


Leer de ins en outs volledig over de blijvende trend en nog steeds stijgende cijfers en bezoekers aantallen.

De Social Media Video Businessbox is een digitale box boordevol video's over social media. Handleidingen, Uitlegvideo's en Presentaties, allemaal uitgevoerd

door Jarno Duursma, zelfstandig consultant en trainer op het gebied van sociale media en internet.

Schrijver van het boek "Sociale Media Strategie in 60 minuten" en blogger en trainer voor het gerenommeerde Frankwatching.com.

 Jarno is oprichter van de Social Media Club Groningen en tevens bedenker van het concept: ‘Socialiteren’; sociale media en loopbaan    Begin door hier naar de pagina te gaan van de beste manier om te scoren voor jou onderneming. IK KIES VOOR SOCIAL MEDIA DE BOX

Volgens : wikipedia >>

  • 29 oktober 1969: De eerste boodschap werd verstuurd tussen de twee knooppunten.[1]
  • December 1969: Met de toevoeging van Santa Barbara en Utah waren er vier hostcomputers op het ARPANET aangesloten.

 Sociale media zijn sinds dat er internet beschikbaar is erg belangrijk geworden onder de gebruikers van internet. Het heeft een ware revolutie veroorzaakt op een communicatie niveau die eigenlijk erg anoniem kan zijn. En erg veel gebruikt worden omdat de wereld zo een stuk kleiner is geworden.


Social Media wat is er mogelijk om deze opties toe te passen in mij MARKETING MIX.
Social Media Video Businessbox   Wat heb ik daar aan?       meer lezen

De Social Media Video Businessbox is een digitale box boordevol video's over social media. Handleidingen, Uitlegvideo's en Presentaties. Nu starten met verdienen


Wat zijn 404 pagina's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten